Help jij IamProgrez aan de felbegeerde Computable Award?

Short: IamProgrez has been nominated for the Computable Award in the category “ICT-project of the year in the category education”! The Computable Awards are held in The Netherlands and therefore the following article is written in Dutch. You can however help us out by voting for us here: http://www2.computable.nl/computableawards/stem/

Wij zijn genomineerd voor de Computable Awards in de categorie: ICT-project van het jaar in het onderwijs. Help jij ons winnen? Klik op onderstaande button en breng je stem uit op ons! Je kunt dit doen in de categorie ‘ICT-project van het jaar in het onderwijs’.

 

[av_button label=’Stem op ons!’ link=’manually,http://www2.computable.nl/computableawards/stem/’ link_target=’_blank’ size=’x-large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

 

Waarom wij horen te winnen….?

IamProgrez is genomineerd voor de game TalentQuest & Ready4Work. Ready4Work wordt ingezet om de brug naar de arbeidsmarkt te slaan, om jongeren in een werkloze situatie van de bank te houden. Op diverse scholen levert Ready4Work in het kader van nazorg elke leerling een meer onderscheidend cv. Ready4Work is inmiddels succesvol in meerdere steden en scholen.

Ready4Work is een game waarbij competenties, 21st century skills en werknemersvaardigheden gemeten worden. Hoe langer de game gespeeld wordt hoe meer gemeten en onderscheidend het cv wordt.

Juryoordeel

Volgens de jury zijn de games op basis van het platform van IamProgrez origineel en vernuftig. Een van de meest aantrekkelijke elementen is de combinatie tussen een online platform en offline opdrachten, of challenges. Door middel van de challenges werken de leerlingen aan hun competenties en vaardigheden.

Lees hier het volledige juryrapport

Good read, aye? Share this article!

Leave a Reply