21st Century Skills assessment

In de snel veranderende wereld van vandaag is het essentieel om je vaardigheden bij te houden. Ons 21st Century Skills assessment biedt je de mogelijkheid om je vaardigheden te meten en in kaart te brengen, zodat je beter voorbereid bent op de uitdagingen van vandaag en morgen.

 

ONTVANG EEN DEMO

Waarom 21e-eeuwse vaardigheden belangrijk zijn voor jouw organisatie?

Het borgen van werknemers met 21e-eeuwse vaardigheden is cruciaal in een tijd van ongekende technologische veranderingen en digitale transformatie. Ze stellen individuen en organisaties in staat om niet alleen de huidige uitdagingen aan te gaan, maar ook die van de toekomst te overwinnen, en zo succes te garanderen in een dynamische wereld.

Waarom 21e-eeuwse vaardigheden belangrijk zijn voor jouw organisatie?
Wat meet onze assessment?

Wat meet ons assessment?

Ons assessment maakt gebruik van de 21st century skills definitie van het SLO om te bepalen welke vaardigheden je het beste beheerst. We meten niet alleen de vaardigheden, maar ook 52 individuele kenmerken die deze vaardigheden vertegenwoordigen. Dit geeft een gedetailleerd inzicht in je gedrag, eigenschappen en omgang met anderen.

Een uniek assessment met persoonlijke profielen

Door onze uitgebreide meting ontstaat voor elke deelnemer een uniek profiel. Dit profiel wordt gevormd door de gemeten vaardigheden en het bijbehorende voorkeursgedrag. We bieden geen standaardniveaus aan, maar geven aan of je score hoog, gemiddeld of laag is ten opzichte van de norm. Zo krijg je een duidelijk beeld van je sterke punten en ontwikkelingsgebieden. 

Binnen al onze assessments maken we gebruik van gamification elementen.

21e eeuwse vaardigheden persoonlijke profielen

Wat zijn de 21e-eeuwse vaardigheden?

Kritisch denken

Kritisch denken is essentieel voor het maken van weloverwogen beslissingen en het evalueren van informatie. Het vermogen om informatie te analyseren, waarde in te schatten en je eigen denkprocessen te onderzoeken, is van onschatbare waarde.

Creatief denken en handelen

Creatief denken en handelen is het vermogen om nieuwe en toepasbare ideeën te genereren en buiten de gebaande paden te denken. Het omvat het durven nemen van risico’s, fouten positief benaderen en een ondernemende houding hebben.

Probleemoplossend denken en handelen

Probleemoplossend denken en handelen is het herkennen van problemen, het analyseren ervan en het vinden van passende oplossingen zijn sleutelcomponenten van probleemoplossend denken. Het omvat het selecteren en toepassen van verschillende strategieën en het nemen van goed doordachte beslissingen.

Computationeel denken

Computationeel denken reikt je de handvatten aan die nodig zijn om moderne informatietechnologie te kunnen begrijpen en gebruiken.

Informatievaardigheden

Informatievaardigheden stellen mensen in staat waardevolle inzichten te onderscheiden uit een breed scala aan informatiebronnen. Een individu met sterke informatievaardigheden kan niet alleen gegevens verzamelen, maar ook ze doelgericht filteren en omzetten naar strategische doelen en praktische oplossingen.

Mediawijsheid

Mediawijsheid geeft je de capaciteit om verschillende vormen van media (zoals gedrukte media, digitale platforms en sociale media) te gebruiken voor communicatie, het vergaren van informatie, of zakelijke doeleinden.

Communiceren

Communiceren is het vermogen om boodschappen duidelijk over te brengen, te begrijpen en geschikte communicatiemiddelen te kiezen, is essentieel voor succes zowel persoonlijk als professioneel.

Samenwerken

Samenwerken is effectieve samenwerking, waarbij verschillende rollen worden erkend en openstaan voor diverse ideeën, is van vitaal belang voor het bereiken van gezamenlijke doelen.

Sociale- en culturele vaardigheden

Sociale- en culturele vaardigheden is het vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met mensen uit verschillende sociale, culturele en etnische achtergronden is van onschatbare waarde voor het bevorderen van een inclusieve samenleving en het vergroten van begrip en respect.

Zelfregulering

Zelfregulering omvat het vermogen om zelfstandig te handelen, verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen keuzes en doelen, en een kritische houding te ontwikkelen ten opzichte van je eigen gedrag en beslissingen.

Leiderschap

Leiderschap speelt een cruciale rol bij het leiden van organisaties door het complexe landschap van gegevens in de hedendaagse informatiesamenleving.

Leer meer over de 21e-eeuwse vaardigheden van jouw organisatie

Benieuwd naar de 21e-eeuwse vaardigheden binnen jouw organisatie? Beantwoord een aantal vragen om meer inzicht te krijgen in de unieke talenten. Elk antwoord helpt ons om een beter beeld te krijgen van de vaardigheden binnen jouw organisatie.

Vraag een demo aan

Continue verbetering

We streven naar een optimale validiteit van ons assessment. Daarom monitoren we voortdurend de validiteit van de vragenlijst en passen we indien nodig gamification-elementen toe om de gebruikerservaring te verbeteren. Op deze manier garanderen we dat je een nauwkeurige en plezierige ervaring hebt tijdens het maken van de vragenlijst.

Neem contact op met Linda

Contact

Caballerofabriek Eenheid 71
Saturnusstraat 60
2516AH Den Haag NL

Telefoonnummer
info@iamprogrez.com

Schrijf je nu in en ontvang elk kwartaal HR-technologie nieuws en updates:

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

KvK: 88895823
BTW: NL864815323B01

Volg ons ook op:
LinkedIn