Minecraft-vaardighedenbouwer

De toevoeging van onze Game Skill Builder aan Minecraft Education heeft het educatieve landschap van spelgebaseerd leren veranderd. Minecraft Education Skill Builder stelt leraren, leerlingen en ouders in staat om 21e eeuwse vaardigheden te meten (zichtbaar gemaakt in 21e eeuwse vaardigheidscertificaten), die ook kunnen worden gekoppeld aan leerdoelen, terwijl ze Minecraft spelen.

Kies je wereld,
je vaardigheden ontwikkelen

Minecraft vaardigheidsbouwer:

  • Maakt van Minecraft Education (ME) een leermiddel in plaats van een spel
  • Voldoet aan de behoefte van de scholen om ME in hun lessen te verankeren
  • Registreert de voortgang van de studenten en bewaakt de leerdoelen
  • Levert gepersonaliseerde leerlingresultaten in vaardigheidscertificaten
  • Meet 21e eeuwse vaardigheden door acties van spelers
  • U hoeft niets te veranderen in de ME-software
  • Single sign on en werkt binnen Teams.

Lees meer over een aantal van onze gedurfde minecraft-projecten:

Project:
Chaos in het Rijksmuseum Amsterdam

Hier is het chaos in het museum! Alle schilderijen zijn niet op hun plaats en liggen verspreid over de Hall of Fame samen met verschillende voorwerpen, dieren en mensen. Kun jij De Nachtwacht, Het Melkmeisje en De Bedreigde Zwaan binnen 30 minuten vinden en op de juiste plek terughangen voordat de museumbezoekers komen?

Spelers gaan op zoek naar verschillende kunstwerken en maken daar opdrachten voor. Met hints kun je alles wat in de Hall of Fame rondslingert aan de schilderijen koppelen. Zit alles weer op zijn plaats? Dan kan het museum zonder problemen zijn deuren openen voor bezoekers.

We hebben de entreehal van het museum in Minecraft gebouwd, spelers moeten de kunst of kunststukken in het juiste schilderij op de juiste plaats zetten. Alle deelnemers ontvingen aan het eind een 21e-eeuws vaardigheidscertificaat.

Project:
Minecraft verkeersonderwijs op school

VVN Minecraft Verkeerseducatie is de nieuwste bekroonde innovatie van de VVN Verkeersmethode. Je gebruikt het populaire spel Minecraft in je verkeersles. Kinderen (groep 5/6 en groep 7/8) oefenen in de virtuele wereld van Minecraft met wat ze hebben geleerd in de verkeersles.

VVN Minecraft Verkeerseducatie is onderdeel van de VVN Verkeersmethode en winnaar van de NOT Innovatieprijs voor zowel het basisonderwijs als het speciaal basisonderwijs.

We hebben een stad gebouwd waar kinderen moeten fietsen en verschillende verkeersscènes tegenkomen die ze veiliger moeten maken. Op deze manier krijgen kinderen theorieles over motorrijden.

Project:
Tijdreizen bij Uppåkra

Lokale studenten komen naar de vindplaats om samen met wetenschappers te graven in Uppåkra, een ontdekte metropool in Zuid-Zweden die van 100 voor Christus tot 1000 na Christus dienst deed als machtscentrum. Nu is deze ervaring wereldwijd beschikbaar voor studenten via Minecraft Education Edition.

Met een subsidie van Microsoft en de hulp van Minecraft-ontwikkelaars creëerde het onderwijsteam van Uppåkra een virtuele, interactieve opgravingsite. Minecraft Uppåkra wordt tegelijkertijd met de opgraving gemaakt, zodat leerlingen nieuwe opgravingen kunnen ontdekken en kunnen communiceren met de wetenschappers die bij de opgraving betrokken zijn. IamProgrez is de Skillbuilder voor dit project.

Contact

Caballerofabriek Eenheid 71
Saturnusstraat 60
2516AH Den Haag NL

Telefoonnummer
info@iamprogrez.com

Schrijf je nu in en ontvang elk kwartaal HR-technologie nieuws en updates:

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

KvK: 88895823
BTW: NL864815323B01

Volg ons ook op:
LinkedIn