Integratie van bedrijfssoftware

De diensten van Iamprogrez kunnen, afhankelijk van de behoeften van de klant, als volledige service of gedeeltelijk/grotendeels geïntegreerd in de architectuur van de klant worden afgenomen. We creëren een waardevolle aanvulling op uw bedrijfsacademie

Opties voor integratie van bedrijfssoftware

De diensten van Iamprogrez kunnen, afhankelijk van de behoeften van de klant, als volledige service of gedeeltelijk/grotendeels geïntegreerd in de architectuur van de klant worden afgenomen:

  • Ons gebruik van het Azure-platform voor Identity & Access maakt het mogelijk om eenvoudig te integreren met Microsoft-clients, waardoor naadloze integraties voor gebruikers ontstaan.
  • We integreren met Teams om onze services eenvoudig te distribueren naar gebruikers binnen klantorganisaties en hun informatie op te slaan en te benaderen via Teams.
  • Ons platform is uitgerust om gegevens te delen met toepassingen van klanten en/of Microsoft HR-producten.
  • Voor HR-partneroplossingen bieden we een integratie op API-niveau om volledig te integreren in de doeloplossing.

Onze technologie

De diensten van iamprogrez worden mogelijk gemaakt door ons geavanceerde platform:

  • Aanpasbaar: door onze Microservices-architectuur en -componenten,
  • Gemakkelijk aan te nemen door klanten met onze configureerbare branding, functionaliteiten, modellen, diensten en zakelijke pakketopties,
  • Non-code/zelfbedieningsportaal: Onze normale levering van services vereist geen inspanning van ons Development-team. Het MS Marketplace-aanbod is volledig selfservice,
  • Betrouwbaar: een Microsoft-partner zijn en de mogelijkheden van het Azure-platform gebruiken om betrouwbare, veilige en verbonden diensten te creëren (ons aanbod is beschikbaar via de MSMarketplace, ISV MacEligable-status)
  • Schaalbaar: gebruik maken van de nieuwste technologieën om het platform op en neer te schalen naargelang het verkeer en de beschikbare architectuur om ons bedrijf effectief wereldwijd te laten groeien (buiten Europa)
  • Beschikbaarheid van Dev Resources, onze services zijn gebouwd op toonaangevende talen die worden ondersteund door een grote wereldwijde community, met onze Javascipt/Typescript back-end en een Angular front-end.

Beveiligingsinformatie

GDPR

De technologie van Iamprogrez is volledig GDPR-compliant. Gegevens worden opgeslagen namens de gebruiker. Gebruiker geeft toestemming voor toegang tot zijn gegevens. Een verwerkingsovereenkomst tussen de betrokken partijen maakt deel uit van het opstartproces.

Informatiebeveiliging/clouddiensten

Iamprogrez is een Microsoft-partner (ISV, Independent Software Vendor) Het platform van Iamprogrez draait op Microsoft Azure.

Azuur

Beveiliging Verbindingen en gegevensuitwisseling tussen het apparaat van de eindgebruiker, frontend, backend en database worden versleuteld via SSL . Azure is ISO 27001 gecertificeerd. We gebruiken de Microsoft Azure Cloud West Europe. Gegevensopslag en de opslag van gebruikersinformatie vindt plaats binnen de Europese Unie.

Iamprogrez wordt vertrouwd door:

Contact

Caballerofabriek Eenheid 71
Saturnusstraat 60
2516AH Den Haag NL

Telefoonnummer
info@iamprogrez.com

Schrijf je nu in en ontvang elk kwartaal HR-technologie nieuws en updates:

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

KvK: 88895823
BTW: NL864815323B01

Volg ons ook op:
LinkedIn