OVER ONS

Hallo! Wij zijn iamprogrez, een enthousiast en innovatief team dat zich toelegt op het ontdekken en ontwikkelen van talent. Met onze passie voor technologie en ons geloof in de kracht van menselijke potentie, helpen we zowel organisaties als individuen om hun volledige capaciteiten te bereiken.

WAAROM WIJ?

Inzicht in vaardigheden en competenties

Studenten, toekomstige en huidige werknemers worden in staat gesteld hun potentieel te maximaliseren door hen inzicht te geven in hun talenten, vaardigheden en competenties.

Maximalisatie van potentieel

Onze datagedreven technologie & aanpak maximaliseert het potentieel van mensen en levert de beste data-inzichten aan onze klanten.

Personeelsbestand opbouwen

Onze oplossingen helpen klanten het personeelsbestand op te bouwen dat ze nodig hebben om te groeien.

De toekomst omarmen

TEKST

ONS VERHAAL

Bij iamprogrez geloven we dat iedereen het potentieel heeft om te excelleren, ongeacht hun achtergrond of huidige vaardigheden. Ons verhaal begint met een simpele, maar krachtige visie: het creëren van eerlijke en effectieve manieren om talent te ontdekken en te ontwikkelen.

In een wereld die constant verandert en evolueert, zagen we de noodzaak om mensen te helpen hun ware potentieel te bereiken. Traditionele beoordelingsmethoden schoten vaak tekort en boden niet de diepgaande inzichten die nodig zijn om talenten echt te laten groeien. Daarom hebben we bij iamprogrez geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en big data-analyse ingezet om innovatieve en betrouwbare assessment tools te ontwikkelen.

We werken nauw samen met bedrijven, onderwijsinstellingen en non-profitorganisaties om ervoor te zorgen dat onze oplossingen breed toegankelijk en effectief zijn.

Sinds onze oprichting hebben we talloze organisaties geholpen om beter inzicht te krijgen in de vaardigheden en competenties van hun medewerkers en kandidaten.
We hebben studenten geholpen om hun sterke punten te ontdekken en te ontwikkelen, en we hebben werkzoekenden ondersteund bij het vinden van de juiste carrièrepaden.

Bij iamprogrez stoppen we niet bij het leveren van tools; we zijn een partner in
het proces van groei en ontwikkeling. We geloven in een toekomst waarin iedereen
de kans krijgt om te schitteren en zijn of haar dromen waar te maken.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit diverse medewerkers met verschillende culturele achtergronden, opleidingen, leeftijden en daarmee verschillende expertises. Het team varieert van stagiairs en afstudeerders tot professionals met meer dan 30 jaar corporate ervaring. Ons team bestaat uit gedreven professionals die allemaal één gemeenschappelijk doel voor ogen hebben: het creëren van een rechtvaardiger en inclusiever systeem voor team- en talentontwikkeling.

Linda

Linda

CEO

Melior

Melior

Position

Manon

Manon

Position

Op de hoogte blijven van onze bedrijfs- en teamontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van onze bedrijfs- en teamontwikkelingen via LinkedIn?

Contact

Caballerofabriek Eenheid 71
Saturnusstraat 60
2516AH Den Haag NL

Telefoonnummer
info@iamprogrez.com

Schrijf je nu in en ontvang elk kwartaal HR-technologie nieuws en updates:

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

KvK: 88895823
BTW: NL864815323B01

Volg ons ook op:
LinkedIn